085-8882503 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00
Ruimte en rust…betaalbare luxe

Vakantiehuis voor 8 tot 16 personen

We doen niets liever dan onze gasten een fijne tijd te bieden. Op AirBnB zijn wij erkend als zogenaamde Superhost, wat inhoudt dat tenminste 85% van onze gasten die via AirBnB geboekt hebben ons waardeerden met een 5 sterrenervaring.

Ook op onze website zijn er tientallen gasten die ons waarderen met een gemiddelde van meer dan 4 sterren.

  • Petra AvatarPetra

    Heerlijk plekje .
    Mooie omgeving
    Heerlijk huis(wel erg vol en geen relaxe zitplekken)
    Grote tuin - 6/28/2021 

    Hans AvatarHans

    Mooie, ruime, zeer complete woning. Mooie ruime tuin met veel speel mogelijkheden voor de kinderen - 5/17/2021 

    Yan-Dee AvatarYan-Dee

    Fijne plek! Zeer kindvriendelijk: trampoline, schommel, fietsjes etc buiten voor de kids... en binnen ook zeker geen tekort aan speelgoed, spelletjes, etc...
    Netjes huis, heel ruim, keuken fully equipped. - 3/28/2021 

    Daniëlle P. AvatarDaniëlle P.

    We zijn recentelijk hier geweest met meerdere gezinnen met kinderen en hebben een top tijd gehad! Er is zoveel aanwezig in het huisje dat we eigenlijk tijd te kort hadden. Voor opa en oma hadden we het appartement erbij geboekt en dat was perfect. Alles wordt prima geregeld door Claudia! Absoluut een dikke aanrader!! - 10/07/2020 

    Jen AvatarJen

    Super nice place, good living spare for games, dinner and films. Very close to lots of walks and hikes. Claudia shared some great local tips and was very responsive on our stay. Recommended - 10/05/2020 

    Gerda v. AvatarGerda v.

    Fijn, groot huis en letterlijk alles is aanwezig.
    Gezellig ingericht! Heel veel speelgoed! Grote tuin.
    Wij hebben er met de kinderen en kleinkinderen een fijn weekend gehad! - 9/20/2020 

    Eva AvatarEva

    Super fijne 2 dagen gehad! Ontzettend schoon huis en van alle gemakken voorzien. Claudia is een hele goeie gastvrouw. - 8/26/2020 

    Lara AvatarLara

    Wir hatten einen schönen Aufenthalt in dem Haus. Es war genug Platz für 15 Personen vorhanden. Die Küche ist voll ausgestattet und im Kühlschrank ist sogar eine Eiswürfel-Maschine enthalten. Die Umgebung ist sehr ruhig, man sollte draußen nicht zu viel Lärm machen. Der Pool der Ferienlage ist toll und auch das Binnenmeer ist mit dem Auto in wenigen Minuten zu erreichen. - 8/23/2020 

    Martin Insane AvatarMartin Insane

    Wir hatten schöne zwei Wochen in diesem Haus. Für Kinder ein Paradies, im Garten sind Tore ein Trampolin, Wippen, Schaukeln und jede Menge Fahrzeuge. Der Pool ist nicht weit und immer bereit. Zwei Grills, ein Pavillon mit Mückenschutz und viel Platz auf dem Gelände bieten auch den Erwachsenen viel Spaß. Tennisschläger für den Tennisplatz sind vorhanden, alles etwas benutzt aber in gutem Zustand. Völlig ausreichend für Gelegenheitsspieler.Spielzeug eine große Verkleidungskiste und Spiele helfen bei schlechtem Wetter aus.In der Umgebung kann man viel Unternehmen. Die Besitzerin hat super Tipps parat und ist immer bereit zu helfen und gut und schnell zu kontaktieren. Amsterdam ist mit dem Auto in 40 Minuten zu erreichen. - 7/31/2020 

    Carola Van Dijk AvatarCarola Van Dijk

    Fijne bedden, zeer compleet uitgerust huis, veel te spelen, zowel in het huis, alsook in de tuin en het zwembad op 300 meter lopen. We hebben getennist op de uitstekende tennisbaan. Er zijn zelfs rackets en ballen beschikbaar - 6/30/2020 

    Christophe AvatarChristophe

    Kann ich nur empfehlen - 6/06/2020 

    Tani Bus AvatarTani Bus

    Super platz - 5/31/2020 

    Janneke V. AvatarJanneke V.

    Mooi, groot huis waar alles aanwezig is. Zeer geschikt voor verblijf met 3 generaties. Volwassenen en kleinkinderen (3 tot 10 jaar) hebben zich goed vermaakt. Zeer gastvrije gastvrouw. Zelfs het retour sturen van een vergeten kledingstuk was niet te veel gevraagd. Aanrader! - 3/29/2020 

    Chris R. AvatarChris R.

    Ruime woning met alles er op en eraan voor een gezellig weekend weg! - 2/10/2020 

    Brigitte T. AvatarBrigitte T.

    Wij zijn hier geweest met een aantal meiden en moeders voor het NK Twirlen. Wat een super mooi en groot huis. Alles is aanwezig. Zeker een aanrader en wij komen hier volgend jaar weer terug. - 1/07/2020 

    Lukas Kooistra AvatarLukas Kooistra

    fijn groot huis met alles wat je nodig hebt ook voor kleine kinderen - 12/31/2019 

    W Schuit AvatarW Schuit

    Uitstekend ingericht met alle voorzieningen voor een plezierig verblijf. Prima! - 12/31/2019 

    Menno van der Ploeg AvatarMenno van der Ploeg

    Mooi huis. Zeer compleet - 12/31/2019 

    Luc Mook AvatarLuc Mook

    Afgelopen weekend hebben wij ons familieweekend gehouden in dit prachtige vakantiehuis. Het huis is groot en ruim en van alle gemakken voorzien, werkelijk alles is aanwezig. Een aanrader! - 12/31/2019 

    ki e Avatarki e

    Es hat mir sehr gefällt - 12/31/2019 

    Alwiene Bultman AvatarAlwiene Bultman

    Mooi huis. Schoon, netjes en van alles voorzien. Goeie bedden en veel ruimte in en om het huis. Genoeg te doen.Wij hebben er een erg leuk weekend gehad, werden ook zeer gastvrij ontvangen.Echt een aanrader!! - 12/31/2019 

    Rik Wormgoor AvatarRik Wormgoor

    Echt een top huis voor meer dan 14 personen - 12/31/2019 

    Jachthaven Biesbosch AvatarJachthaven Biesbosch

    Wij hebben afgelopen weekend een teamweekend gehad in vakantiehuis Bij het Bos. De accommodatie leent zich erg voor zo'n weekend. De faciliteiten voor teammeetings zijn aanwezig maar er is ook een mogelijkheid tot gezellig een spelletje spelen.Slaapkamers zijn ruim met voldoende bedden en het was over het algemeen schoon.Enig minpuntje was dat de eigenaresse ongemakkelijk lang bleef hangen op de aankomstdag. Dit voelde voor ons een beetje ongemakkelijk.We zouden hier zeker nog een keer terugkomen. - 12/31/2019 

    simon maring Avatarsimon maring

    Goede vakantie woning - 12/31/2019 

    Moniek AvatarMoniek

    Het huis is prima geschikt voor 3 gezinnen (je slaapt wel met je gezin op 1 kamer). Voor kinderen is er echt van alles te doen, zowel binnen als buiten. De keuken is van alle gemakken voorzien en de bedden slapen heerlijk. - 12/02/2019 

    Sabrina AvatarSabrina

    We hebben een heerlijk weekend gehad met 6volwassenen en 4kinderen van 7 tot 13jaar. De ruimte in en om het huis is fantastisch, genoeg speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het huis is netjes en schoon, ook de keuken is van alle gemakken voorzien, de koelkast met de ijsblokjes is een leuk detail. De oven in het huisje is niet heel sterk dus je moet wat geduld hebben bij de broodjes afbakken. Het park straalt een en al rust uit, verder hebben wij weinig ondernomen omdat we genoeg hadden aan elkaar en alle spelletjes. Het weer viel ook reuze mee, dus buiten in de tuin is er genoeg om je de hele dag bezig te houden. Kortom een aanrader voor gezinnen met kinderen. - 11/03/2019 

    Oscar AvatarOscar

    Super schön. Ich empfehle dieses Haus sehr. Es hat alles für einen tollen Urlaub mit der Familie und Freunden. - 8/04/2019 

    Rob AvatarRob

    Ruim huis met veel voorzieningen en een zeer grote tuin met veel speelmogelijkheden voor jong en oud, in een rustige omgeving. Ook binnen genoeg mogelijkheden voor entertainment: tv, audio, boeken, spelletjes, speelgoed (erg veel). - 7/14/2019 

    Marietta AvatarMarietta

    De tuin is heerlijk, groot en mooie beplanting
    Ideaal met veel kleine kinderen
    Voor jongeren en volwassenen tennis zwembad tafeltennis
    Keuken is uitgebreid! Heel veel servies, schalen etc. Wij konden zeer goed voor een grote groep koken. Bij de overburen kan je fietsen huren - 6/02/2019 

    Dan AvatarDan

    Claudia's holiday house is charming. The home was very clean and well maintained. The layout was very comfortable for our large family, and we had plenty of space. We particularly enjoyed the outdoor space, as we were traveling with little children. The home is in a very quiet neighborhood, just a few minutes drive from the town. Claudia was an excellent hostess. She was very kind to adapt to our hectic check-in schedule, and always communicated quickly and clearly. We would be thrilled to stay at her home again. - 5/10/2019 

    Esther AvatarEsther

    Mooi huis met alle voorzieningen die je nodig hebt. Claudia is heel gastvrij. - 4/14/2019 

    Max P. AvatarMax P.

    Heerlijk huis met alles erop en er aan! - 2/10/2019 

    Sven W. AvatarSven W.

    Wij hebben een heerlijk weekend met de familie gehad in het huisje van Claudia. Met een gemengd gezelschap van 50-ers, 20-ers en 10-ers hebben we genoten van de mogelijkheden die het huisje ons bood. Alles maar dan ook alles is aanwezig. Het huisje was schoon (Wij hebben een paar hygienefreaks in het gezelschap zitten- niet gehoord) en ook de gratis wifi was uiteraard prima. Vooraf hadden we bij Claudia geinformeerd naar de mogelijkheid om te kunnen tafeltennissen en wat bleek: er stond een gloednieuwe tafeltennistafel klaar voor ons op voorwaarde dat we deze nog wel in elkaar gingen zetten. In het oktoberzonnetje hebben we hier veel gebruik van gemaakt. Ook hebben we op het park gebruik gemaakt van de tennisbaan . Tenslotte is de locatie ook niet verkeerd. Vanuit Zeewolde een kwartier met de auto en je wandelt al in de Oostvaardersplassen. Al met al zeer genoten en we hebben het er al over gehad om hier volgend jaar weer terug te komen. - 12/31/2018 

    Yvonne Hiemstra AvatarYvonne Hiemstra

    Super gastvrije eigenares die met je meedenkt en je van alle gemakken voorzietCompleet huis met heerlijke bedden én kussens, grote tuin, fijne grote kamersTop gehad met groep collega’s voor een teamuitje. Alles was perfect geregeld - 12/31/2018 

    Charles Wallerdiemont AvatarCharles Wallerdiemont

    The house we stayed in ,number 155 was nice , very clean, roomy , airy, fun to be at.We had a couple of problems getting the hot water going ,instructions were kind of vague but we figured it out.The dishwasher overflowed, maybe it was our fault by using the wrong kind of dish soap.But other wise we had , 9 people , good experience.May want to go back in the futureWe all came from Raleigh NC. - 12/31/2018 

    Martine Vos AvatarMartine Vos

    Hartstikke mooi huis - 12/31/2018 

    Dana S. AvatarDana S.

    Das Haus ist liebevoll eingerichtet und bestens ausgestattet! Der Kontakt mit der Vermieterin lief super und sie war jederzeit Ansprechpartnerin für uns. Auch die Lage des Hauses ist super - man erreicht innerhalb kürzester Zeit verschiedenste Ausflugsziele. Wir waren 1 Woche mit einer Jugendgruppe da und können das Haus wärmstens weiterempfehlen! Es hat allen super gefallen und wir hatten einen tollen Urlaub! - 12/31/2018 

    Aart Bout AvatarAart Bout

    Mooi - 12/31/2018 

    Lia Stuijt AvatarLia Stuijt

    Prachtig huis veel ruimte mooie omgeving - 12/31/2018 

    Michael Kipke AvatarMichael Kipke

    Super - 12/31/2018 

    Niek Z. AvatarNiek Z.

    Leuk met onze grote familie een weekendje doorgebracht - 12/31/2018 

    krzysztof alwin Avatarkrzysztof alwin

    Super - 12/31/2018 

    Ilona Fras AvatarIlona Fras

    Super☺ - 12/31/2018 

    Henk AvatarHenk

    Ideaal huis voor een familie réunie met meerdere generaties. Veel speelgoed en speelruimte voor de kinderen - 12/26/2018 

    Sebastian AvatarSebastian

    Ein tolles, blitzsauberes Haus mit einem großen Garten und außerordentlich guter Ausstattung. Die Kommunikation mit der Gastgeberin hätte nicht besser sein können! - 9/02/2018 

    Inge AvatarInge

    Wir hatten ein fantastisches Wochenende mit der ganzen Familie in dem Haus. Es war einfach wunderbar. Es fehlte nichts !! Die Küche war top ausgestattet mit allem was dazu gehört. Auch draußen gab es genug Beschäftigung/Spielgeräte für die Kinder.
    Der Pool war natürlich ein Highlight und wurde täglich genutzt.
    Die Eigentümer sind sehr nett und haben uns persönlich empfangen. Der Kontakt war auch vorbildlich.
    Wir kommen sehr gerne wieder !! - 7/30/2018 

    Sarie Anne AvatarSarie Anne

    Huisje was heel fijn en ruim! De tafeltennistafel, de vele spelletjes en het zwembad op 2 min lopen waren ook echt top! De banken zoals in een eerdere review beschreven waren niet zo comfi, maar door het mooie weer hebben we daar weinig gezeten. - 6/03/2018 

    Tomasz Gazur AvatarTomasz Gazur

    Super - 12/31/2017 

    Wilfred Pepping AvatarWilfred Pepping

    Ziet er leuk uit!! - 12/31/2017 

    Dovile Gruzauskiene AvatarDovile Gruzauskiene

    Heerlijke rust - 12/31/2017 

    Remy AvatarRemy

    Lovely place specially for family or group tour stay at home style. Wonderful House - 10/19/2017 

    Esther AvatarEsther

    Grote ruime tuin, geweldige keuken met alles erop en eraan, veel ruimte in huis, voldoende parkeerplaatsen naast het huis, leuke voorzieningen in de buurt. Kortom: goede plek om met een grote groep te verblijven. Enig minpuntje: de banken zijn niet zo comfortabel, maar de aanwezigheid van praktische zaken die je snel vergeet mee te nemen (zoals vaatwastabletten, wc-papier, keukenhanddoeken, theedoeken, handdoeken, vuilniszakken) en de excellente communicatie maken dat ruimschoots goed. - 9/10/2017 

    Antonie AvatarAntonie

    Top! - 6/26/2017 

    Annika AvatarAnnika

    Wir hatten ein super tolles Wochenende in dem Haus. Der riesige Garten war einfach nur großartig!!!Und der Swimmingpool direkt nebenan hat uns auch große Freude gemacht. Genauso wie die Möglichkeit Kanu oder Fahrrad zu fahren. Wir kommen gerne wieder. - 6/05/2017 

    Jan Willem AvatarJan Willem

    Claudia's 'Bij het Bos' vakantiehuis is een zeer complete en comfortabele locatie. Ons intervisieweekend (docenten/trainers) was erg geslaagd! - 4/30/2017 

    Marcus AvatarMarcus

    Viel Platz in einem gepflegtem Haus für bequem 16 Personen, auch wenn wir nur 10 waren. Toller Garten zum Spielen und Grillen (Holzkohle und Smoker).
    Im sommer mit der Möglichkeit zum Tennis, Boule und Schwimmen ideal für eine Reise zu den Tulpenfeldern. - 4/17/2017 

    Loes d. AvatarLoes d.

    Wij hebben een heerlijk teamweekend gehad! Van beerpong tot levend stratego in het bos, gezellig tennissen maar ook heerlijk douchen! Ideaal huis om met een grote groep een weekendje te verblijven. We vonden alleen dat er wat weinig glazen waren, maar dit hebben we opgelost met van die ideale Amerikaanse rode grote bekers. Zeker een aanrader! - 2/03/2017 

    Emmanuel AvatarEmmanuel

    Een leuke, degelijk uitgeruste woning. Heel goed bereikbaar en heel hulpvaardige verhuurder(s).
    Ideale uitvalsbasis voor onze dagen "vogelkijkplezier" in de omgeving. - 12/28/2016 

    Marieke AvatarMarieke

    Wij brachten een lang Kerst-weekend door in het huis met twee gezinnen met jonge kinderen + opa's en oma's. Met de goed uitgeruste grote keuken en ruime eettafel konden we hier met een grote groep fijn samen koken en eten.
    Het huis heeft diverse slaapkamers met veel bedden; bijzonder geschikt voor ons gezelschap. De slaapkamers zijn basic ingericht en superschoon, net als de badkamers en toiletten en de rest van het huis overigens.
    Het aantal relaxplekken (bank/fauteuil) is aan de kleine kant maar voldoende voor ons gezelschap.
    Door het winterse weer hebben we niet echt gebruik gemaakt van de tuin, maar deze ziet er aanlokkelijk met speelgoed, trampoline, barbecue/vuurkorf en stoelen/banken.

    Claudia communiceerde duidelijk in de voorbereiding naar ons verblijf en was ter plekke bijzonder gastvrij en behulpzaam. - 12/26/2016 

    Carola M. AvatarCarola M.

    We zijn er nu nog, het is zo gaaf hier....een ruim groot huis met heerlijke douche s en een mega groot bad...je kan het niet verzinnen en het is er...ook alles voor kids vanaf 0 jaar....bedjes ..kinderstoelen...wip stoeltjes..bedrekjes..verzin het en het is er....over compleet ingericht, ook in de keuken.....heerlijk warm....top verwarming....het enige wat pijn aan mijn kontje doet zijn de vreselijk zittende eetstoelen whaaaaa....schoon en fris huis....(en ik heb smetvrees).......mooie bloemen stond er voor ons....wij met 10 personen en elkaar voor geen meter in de weg lopen...ik zeg :TOT ZIENS HEERLIJK HUIS XXXXXX en heerlijk nog genieten van de zondag tot 20 uur....en de bedden zijn bizar , liggen heerlijk...geen gesjouw met lakens en handdoeken( zelfs washandjes) wasmachine en droogtrommel
    En VAATWASSER WHAAAAAhihihihi - 11/27/2016 

    Anouk AvatarAnouk

    Familie weekend met 12 volwassen en een 2 jarige. Het huisje voldeed aan alle verwachtingen! Zeer compleet. De ruime tuin was heerlijk met het mooie weer. Hele fijne communicatie waardoor we ons helemaal thuis voelde. - 9/26/2016 

    Cock AvatarCock

    Wij voelden ons zowel te gast (gastvrij onthaald) als thuis (een heerlijk verblijf met alles erop en eraan). Kinderen hebben heerlijk gespeeld; de ouders heerlijk gerelaxt en met z'n allen veel plezier gehad. - 9/19/2016 

    Jia AvatarJia

    We traveled with family, it was amazing our stay, the house is in a beautiful residence.
    Thank you once again! - 8/24/2016 

    Cheng AvatarCheng

    The house was a highlight of our travel. It is perfect for a family of around 10 people. It was very cosy and we felt just lile at our own home. The garden enabled lots of family activities. We grilled, drank and played volleyball, badminton and table tennis. Claudia is also very nice! Thank you! - 7/26/2016 

    Sabine AvatarSabine

    Wir haben alles so angetroffen, wie es beschrieben wurde. Es gab eine gute Einweisung und zu unserer aller Überraschung sogar eine Eistorte im Kühlschrank. Es war super! - 7/17/2016 

    Elisa AvatarElisa

    Wij hebben een heel gezellig weekend gehad in het huis van Claudia! De villa is erg mooi en ruim en voorzien van alle benodigdheden voor een leuk weekend weg. Daarnaast is Claudia erg behulpzaam, stond er een slagroom taart voor ons klaar bij aankomst en heeft ze ons geholpen toen wij pech hadden met onze auto. - 7/13/2016 

    Tine AvatarTine

    Claudia heeft ons gastvrij verrast met gebak, slingers en zelfs cadeautjes. We waren daar om ons 45 jarig huwelijk te vieren met kinderen en kleinkinderen. Er was genoeg ruimte binnen en buiten. De kinderen vermaakten zich prima! We hebben vrijdagavond heerlijk gebarbecued. Ook Walibi vond groot en klein leuk, ondanks het wat mindere weer. Kortom het was een gezellig weekend! - 5/17/2016 

    Dominique AvatarDominique

    We hebben een goeie ervaring gehad met het huis. Het huis had meer te bieden dan de website aangeeft. Het is goed ingedeeld, ruim, vuilbakjes op de juiste plaats, waar je ze nodig hebt, heel veel spelletjes voor de kinderen. "Ze hebben de leukste trampoline ooit", zei m'n oudste zoon. Lekker ruime bbq, veel kaarsen om het gezellig te maken en een vuurkorf. Top locatie voor top prijs. - 5/09/2016 

    Anneke AvatarAnneke

    Claudia verwelkomde ons met een slagroomtaart! Afgelopen Paasweekend hebben we met vier gezinnen het Paasweekend 2016 gevierd. We hadden een geweldig verblijf ondanks het matige weer. De tuin met trampoline gaf de 9 kids meer dan voldoende speelruimte. En binnen waren er volop spelletjes om te doen - 3/29/2016 

    Saskia S. AvatarSaskia S.

    We hebben met een groep collega's hier een erg leuke tijd gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien, perfect onderhouden en heel compleet! Een echte aanrader! - 10/20/2015 

    Chris V. AvatarChris V.

    Hele mooie locatie in schitterende omgeving. Ideaal te combineren met een dagje uit. - 6/27/2015 

    Mark E. AvatarMark E.

    Erg mooie en ruime woning voor een familie of groepsuitje! - 11/28/2014 

    Roy K. AvatarRoy K.

    Hebben afgelopen weekend een topweekend gehad "Bij Het Bos". Super compleet huis met alles wat je maar wilt gebruiken. Goeie bedden, fijne veranda (met goeie BBQ), schoon sanitair, tig boeken en spellen, goeie trampo en ruime genoeg. Voor tennis, wandelen, vissen, fietsen en dagjes uit voldoende mogelijkheden. Een echte aanrader. 22/10/2014 Groeten uit Goor - 10/22/2014 

    Said B. AvatarSaid B.

    Wij hebben met een vrijgezellenweekend het huisje geboekt van vrijdag t/m zondag. Het is een fantastisch huisje met alles wat je maar nodig hebt. We zijn heel gastvrij ontvangen door Claudia en het huis werd vers van de pers overgedragen. De enorme barbecue in de tuin was een topper. Zeker gezien we met 16 hongerige mannen waren, dan is een grote barbecue altijd handig 🙂 - 8/28/2014 

    Cheryl t. AvatarCheryl t.

    Het vakantiebos is een prachtig gezellig ingericht huis voorzien van alle gemakken voor een relaxte plezierige vakantie. Door de mooie grote tuin met trampoline en zwembad erbij, heb je geen kind aan je kinderen en zit je als volwassen er ook super bij. - 6/14/2014 

Wil je ons helpen meer gasten blij te maken?

We hebben je graag een 5 sterrenervaring gegeven.
Is dat gelukt? Deel dan je review via onderstaande buttons op Google, Facebook of Zoover.

Ben je echter niet helemaal tevreden, geef ons dan via onderstaand formulier aan wat je ervaring was en hoe we het kunnen verbeteren. 

Vakantiehuis Bij het Bos
4.7 Stars - Based on 101 User Reviews
airbnb logofacebook logo

Required field

Heb je een 5 sterren ervaring bij ons gehad?
Maak het mogelijk voor ons om te reageren
Wanneer je een foto wilt bijvoegen
Share This
Chat openen
Stel hier je vraag