085-8882503 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00


Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Jullie gastvrouw

 Ze doet niets liever dan families met kinderen blij te maken en gasten komen graag terug. Ook zorginstellingen, groepen van de kerk en sportteams hebben hun weg gevonden naar dit vakantiehuis. 

” Met ons vakantiehuis willen we families ontzorgen: je hoeft zo min mogelijk mee te slepen. Zelfs handdoeken zijn er zodat je geen natte spullen mee naar huis hoeft te nemen. Met veel speelgoed en speelmateriaal voor kinderen, want wanneer die genieten kun je lekker bijpraten. We zorgen voor een gezellige en schone accommodatie en delen tips voor wat je tijdens je verblijf kunt doen. Zodat je ook na je verblijf nieuwe waardevolle herinneringen hebt om met plezier aan terug te denken. 

Claudia is opgeleid als marketeer en meer dan 25 jaar gelukkig getrouwd met Geert-Jan Kaldenbach, die de technische zaken voor zijn rekening neemt. Dankzij haar focus op gastvrijheid, innovatie en marketing is Bij het Bos een goed bezette groepsaccommodatie.

Met haar Digital Marketing Agency helpt ze restaurants (ook bezig met gastvrijheid) consistent en voorspelbaar te groeien, met een gegarandeerde positieve ROI.

Share This