06 - 24 26 49 26 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00

Als je zelf niet voldoende plek hebt tijdens de kerst

Ben je van harte welkom bij ons Vakantiehuis.
Bij ons kun je probleemloos koken, eten en slapen met maximaal ca 16 personen.

1. We zijn gespecialiseerd in weekenden en vakanties voor gezinnen met kinderen, zelfs 3 generaties. Zowel binnen als buiten is het huis daar op ingericht, zodat kinderen zich gegarandeerd vermaken EN je niet veel hoeft mee te slepen.

2. Ruime en compleet ingerichte keuken met een groot aanrecht om met meerdere personen het eten voor te bereiden.

3. Er zijn meerdere grote pannen en er is ruim voldoende servies, bestek en glaswerk voor grote groepen. Zelfs borrelglaasjes en champagne glazen zijn in huis!

4. In het inpandige appartement is een extra werkruimte (groot aanrecht), kookplaat voor 4 pannen, en een 2e vaatwasmachine.

5. In de Amerikaanse Koelkast en extra koelvries, vind je genoeg plek om je eten en drinken te koelen. Ook gefilterd water, ijsblokjes of crunch kun je tappen.

6. Behagelijke vloerverwarming en sfeervolle electrische haard, voor een comfortabele sfeer

7. Draaibare Smart TV om foto’s of video’s via HDMI met elkaar te kunnen bekijken vanaf de eettafel of vanuit de zithoek

8. Totaal 18 slaapplaatsen, zodat niemand De BOB hoeft te zijn of nog in het donker naar huis hoeft te rijden. Stapelbed, autobed en bubbelbad zijn favoriet bij de kids.

9. Voor kinderen is er binnen en buiten van alles te doen, zodat ze zich gegarandeerd vermaken en hun energie kwijt kunnen

10. Volwassenen genieten van een potje tafeltennis buiten, voetbal, jeu de boulles, tennis, sjoelbak of een gezelschapsspel

Share This
Stel hier je vraag