06 - 24 26 49 26 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00

Zijn er beperkingen i.v.m. de Coronamaatregelen?

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid, moeten onze gasten (>13 jaar) -die op een ander adres wonen dan degene met wie ze in contact zijn- de 1,5 meter aanhouden.

1. We hebben maatregelen genomen in hoe we het vakantiehuis reinigen. En hoe we met groepen omgaan. ALLE gasten ontvangen met elke wissel SCHONE matras- en kussenbeschermers.
2. Voor familieweekenden hoeven alleen gezinnen onderling afstand te houden. In en om huis is er genoeg ruimte om afstand te houden. Ons huis is erg flexibel w.b. indeling. De eettafel in de woonkamer is verdeeld in 3 gedeeltes, bovendien kun je in het appartement, de woonkeuken en zithoek apart zitten.
3. Dankzij de familiekamers, kunnen 4- 6 gezinnen elk op hun eigen slaapkamer slapen, dus voor onze zijn er geen beperkingen gekomen..
4. Voor vriendenweekenden (indien wonend op verschillende adressen) delen we de slaapkamers anders in, zodat je veilig kunt slapen. Vanwege de ruimte in de woonkamer, hanteren we een maximum van ca 12 volwassenen. Vanwege de behoefte aan rust op het park, is het niet geschikt voor feesten of jongerengroepen.

Waarom Vakantiehuis Bij het Bos?

1. We zijn gespecialiseerd in weekenden en vakanties voor gezinnen met kinderen, zelfs 3 generaties. Zowel binnen als buiten is het huis daar op ingericht, zodat je niet veel hoeft mee te slepen. Op de begane grond kunnen maximaal 5 volwassenen slapen.
2. Uitstekende gastenervaringen (gemiddelde waardering 4,7 uit 5 sterren). We zijn altijd aan het verbeteren in investeren in ons vakantiehuis voor onze gasten.
3. Waar we ook uniek in zijn is de latere vertrektijd op zondag om 15 uur (en op aanvraag zelfs later!)  zodat je langer met elkaar kunt genieten. Dus mocht je locaties met elkaar vergelijken, is dit ook een aandachtspunt.

Share This
Stel hier je vraag